"Молец" с ново видео и национално турне

Парчето се казва "Няма значение", а премиерата се състоя малко след завръщането им от Лондон

Ася Иванова
Ася Иванова 18 април 2024

Група "Молец" продължава да жъне успехи и доказателство за това е последният им концерт от успешното им европейско турне, който бе в Лондон и събра стотици фенове.

"Просто беше по-голямо от нас! Не знам... Толкова не съм се забавлявал на сцената никога! Усетих го (сцената) като едно безопасно място, на което всичко ми е позволено, по най-правилния начин", сподели Юли. "Това е втория ни разпродаден Лондон и беше още по-велико! Успяхме да изненадаме и хората с първото изобщо изпълнение на новата ни песен", допълва Крис.

Молец в Лондон

Въпреки натоварения график и всички изминали концерти, момчетата не спират да творят. Видеото към новата им песен "Няма значение" вече е факт и бързо набира популярност в музикалните платформи. Групата за пореден път показва, че не се страхува да се предизвиква творчески. С първата си самостоятелна нова песен за тази година, заявяват една изцяло нова стилистика. ­Междувременно се готвят и за поредното предизвикателство – предстоящото им турне, което ще завърши с мащабен концерт в "Арена София".

Първият концерт на бандата ще бъде в "Античен театър" в Пловдив на 15 август, следва "Летен театър" Варна на 13 септември, като кулминацията ще настъпи в София на 21 ноември, където момчетата обещават грандиозно шоу, за което ще се говори дълго.

Билети за спектаклите през 2024 могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg.

                                         

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA