Никол Кидман показа порасналите си дъщери

Актрисата бе отличена за цялостни постижения на Американския филмов институт.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 април 2024

Фотография: Profimedia

Никол Кидман бе отличена с награда за цялостни постижения на Американския филмов институт, а на червения килим я придружиха съпругът й Кийт Ърбан и двете им пораснали дъщери Сънди Роуз и Фейт Маргарет. Двете момичета за първи път се появява публично, редом до актрисата.

Кидман сподели на церемонията, че връчването на наградата е станало повод да разреши за първи път на двете си дъщери да се присъединят към родителите си на червения килим.

Никол получи статуетката си от една от най-големите актриси на всички времена - Мерил Стрийп. При обявяването на Кидман като победител пък, Морган Фрийман заяви, че тя "прави филмите по-добри".

Никол Кидман със семейството си

Никол Кидман със съпруга си

Освен Стрийп, в залата на Dolby Theatre в Лос Анджелис пристигнаха едни от най-големите кино величния в Холивуд, сред които бяха Наоми Уотс, Рийз Уидърспуун, Мишел Пфайфър, Майк Майерс. Те бяха пристигнали специално, за да почетат 40-годишната кариера на 56-годишната австралийка, която е носителка на "Оскар" за филма "Часовете". 

Съпругът на Никол Кидман - кънтри певецът Кийт Ърбан, каза, че тя му е показала "как изглежда любовта в действие". Проблемите на Ърбан с пристрастяването към алкохол и наркотици се появиха почти веднага след сватбата на двойката през 2006 г. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA