Ашли Бенсън показа дъщеря си

Вече е ясно и името на малкото момиченце.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 май 2024

Фотография: Profimedia

Ашли Бенсън стана майка през февруари, но досега почти нищо не се знаеше за бебето

Звездата от "Малки сладки лъжкини" най-сетне сподели кадри със своята малка принцеса. "Да бъда твоя майка е най-хубавият подарък от всички", гласи публикацията на актрисата в Instagram. Ашли открехва завесата от едни от най-интимните моменти за една жена. На снимките тя току-що е родила дъщеря си и все още е в болничното легло. Има кадри и на новороденото бебе, от които е видно, че то може да се похвали с доста дълга черна коса.

Междувременно стана ясно и името на момиченцето. Майката на Парис Хилтън - Кати, разкри това. Тя сподели, че бебето носи очарователното име Аспен. Кати се качи на сцената на Race to Erase MS Gala в петък, 10 май, и благодари на Брандън Дейвис и съпругата му Ашли за присъствието, споменавайки и тяхното момиченце Аспен.

Гала вечерта се води от майката на Брандън - Нанси Дейвис, която беше диагностицирана с множествена склероза преди повече от 30 години. Тя стартира галата преди 31 години, за да събере средства за излекуване на болестта. Вечерта Ашли дари на фонда 1000 долара, докато над 100 000 долара бяха събрани на търга на живо. Сред гостите бяха Кейси Афлек, Аманда Клутс, Алън Берстен, Сътън Щраке, Йоан Груфуд и Наташа Бедингфийлд.

Ашли и Брандън започнаха да излизат през януари 2023 г., а едва няколко месеца по-късно се и сгодиха. През ноември двойката сключи брак. И макар нито един от двамата да не сподели тази страхотна новина, нейната майка я разкри, споделяйки снимка на двойката, на която и двамата са със сватбени халки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA