Джей Ло и Бен Афлек са пред развод

Техни близки разкриват, че актьора вече се е изнесъл от общия им дом.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 май 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лопес и Бен Афлек са пред развод! Това твърдят таблоидите отвъд Океана, позовавайки се на свои иззточници.

В последните месеци двамата не са засичани заедно. Тя дори живеят в различни градове - Лопес е в Ню Йорк, докато Афлек е в Лос Анджелис. И макар той да снима поредната си филмова продукция, дългата им раздяла провокира слухове за проблеми в отношенията им. Всичко това се подклажда и от факта, че певицата бе забелязана да разглежда нов дом. Близки до двамата пък разкриват пред таблоида In Touch, че те вече не живеят заедно и дори планират да продадат имението си на стойност 61 млн. долара.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

"Бен вече се е изнесъл и те вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който търсиха две години", твърди източникът. "В момента Бен е съсредоточен върху работата и децата. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин това да продължи дълго", добавя още той.

Запознати разкриват, че основният проблем във връзката на Джен и Бен е, че двамата имат различно отношение към публичността. Тя обожава да е под прожекторите на славата, докато той предпочита да държи далеч всякакво медийно внимание от личния си живот. Бен дори споделя в документалния филм на Джей Ло "Това съм аз", че е казал на своята любима, че не иска връзка, която е на показ в социалните мрежи. "Преди да се съберем ѝ казах: "Виж, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи. После осъзнах, че не е честно. Това е все едно да се ожениш за капитана на кораб и да кажеш: "Ама аз не искам да съм заобиколен от вода. Опитваме се да се научим да правим компромиси."

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Той обаче остава в шок, когато вижда Дженифър да показва най-съкровените му и интимни признания под формата на любовни писма пред непознати. По време на заснемането на една от сцените на документален филм за певицата, тя показва на участниците в проекта любовните си писма, които той й е изпращал.

"Бен никога не би се опитал да попречи на мечтите на Дженифър или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което ще развие кариерата ѝ, въпреки че тя може да бъде доста властна спрямо него", споделят източниците. Явно компромисите са му дошли в повече на Бен. "Те чакаха почти две десетилетия, за да се съберат отново, но в крайна сметка отново не се получи. И двамата казаха, че са пораснали и са се поучили от грешките си, но някои от сериозните проблеми, които ги разделиха първия път, така и не бяха разрешени," допълва още източникът.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Една от най-любимите двойки на всички се запознава в началото на 2000 г. Те се сгодяват през 2003 г., но изненадващо се разделят само ден преди сватбата. Те подновиха отношенията си през 2021 г., като сключиха брак година по-късно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA