Дани Илиева от "Гласът на България" с нова песен и видео от Айфеловата кула

Младата певица е готова да превземе музикалната сцена не само в България, но и по света.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 май 2024

Всички помним Дани Илиева от представянето й в "Гласът на България", а сега едва 18-годишна, тя е на път да се превърне в сензация на музикалната сцена не само в България.

Доказателство за това е последният ѝ проект "Ще целуна ли", който е заснет в романтичния Париж, а част от кадрите са направени на Айфеловата кула. "Пътувахме за 4 дни до Франция, ставахме много рано сутрин, за да уловим подходящата светлина и да избегнем тълпите туристи. След като се уморихме от таксита и задръстванията, наехме велосипеди и се придвижвахме като истински парижани – беше страхотно. Да снимаш на Айфеловата кула е неповторимо усещане.  В песента "Ще целуна ли" вложих цялата си енергия и виждам по реакциите и коментарите на хората, че съм успяла да предам емоцията," споделя младата певица.

Дани Илиева - певица "Гласът на България"

 Автор на текста е Иван Ангелов – сценарист от "Господари на ефира" и "Като две капки вода", автор на стиховете на над 150 популярни песни, аранжиментът е на Росен Парлапанов, а музиката е дело на продуцента Ефтим Чакъров. Именно негова е и идеята за цялото приключение в Париж. Оператор е Ясен Джабиров, монтажът е на Стоил Вътев, а стайлинга е на Катя Ганева.

Дани Илиева - певица "Гласът на България"

Още преди да бъде реализиран клипът към баладичната песен, Дани я представи на сцената на Международния културен фестивал на розата в град Саня, Китай, където публиката беше повече от възхитена от младата певица. Но това не е всичко - този септември Дани е избрана да представи страната ни на Световния конкурс за изкуства в Рим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA