Коя е новата жена до Джо Джонас?

Музикантът в момента е в Гърция в компанията на ливанската актриса Лайла Абдала.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юни 2024

Фотография: Profimedia

Дни след като стана ясно, че Джо Джонас се е разделил с гаджето си - моделът Сторми Брий, той вече е в обятията на нова жена. И не, тя не е Деми Мур, напук на слуховете за авантюра между двамата.

Оказва се, че музикантът е започнал афера с ливанската актриса Лайла Абдала. Двамата са забелязани да се прегръщат на плажа в Атина, Гърция и изглеждат доста близки. Двамата са в гръцката столица за партито по повод откриването на One&Only Aesthesis.

Джо Джонас и Лайла Абдала в Гърция

Но какво знаем за новата изгора на Джонас?

Лайла е на 28 години и въпреки че името й е сравнително непознато за н ас, тя е доста известна в родния си Ливан заради множеството си телевизионни изяви. Първоначално тя започва кариерата си като модел, а след това съвсем ествествено се преориентира към актьорството. Има роли в над 20 сериала и 4 филма.

Джо Джонас и Лайла Абдала в Гърция

Джо Джонас и Лайла Абдала в Гърция

Тя живее в Кувейт и идва от многодетно семейство - тя е най-голямото дете от общо четири деца. Лайла също е била омъжена и е преживяла развод, подобно на Джонас. Нейният брак е с иранския актьор Абдула Абас, като бракът им трае едва една година - от 2017 до 2018 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA