Новите предложения от Ариана Радлер 0.0% са вече тук

Vibe Чилче by Ариана Радлер 0.0%, Vibe Top Mood by Ариана Радлер 0.0% и Vibe Sassy by Ариана Радлер 0.0% са с натурални съставки и богат плодов вкус.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 юни 2024

Ариана Радлер 0.0% поднася на консуматорите Vibe by Ариана. Eдна революция в добре познатата радлер категория. Революция, която се отличава с наситен плодов вкус, натурални съставки, уникален дизайн и изцяло нова концепция, таргетираща най-горещата аудитория в момента – GenZ. Продукт, който ще излезе извън границите на категорията Радлер и ще отговори на нуждите на консуматорите в света на овкусените напитки.

Как? Като се внедри в културата на младите, съобразявайки се с техния език, предпочитания за вкусове, цветове и най-важното - като им покаже, че разбира флуидността на техните настроения. Новото поколение не влиза предубедено в магазина. То избира на момента спрямо своето настроение. Или казано на техния език - спрямо своя vibe. Висшата сила, която дирижира всяко тяхно решение. Трите нови вкуса са Vibe Чилче, Vibe Top Mood и Vibe Sassy by Ариана Радлер 0.0%.

Дали някой е на върха на щастието, дали си почива или се чувства "a bit extra”, Vibe by Ариана има продукт, който да резонира с това настроение. Новите Vibe напитки съдържат микс от екзотични плодови вкусове. Всичко това се допълва от новите и вълнуващи визии на опаковките в кенове от 330 мл. 

Vibe Чилче by Ариана Радлер 0.0%

Завладяваща плодова напитка с безалкохолна бира от Ариана с натурални съставки и освежаващ вкус на лимон, мента, бъз и Чилче vibe. Всяка глътка е като лек бриз, който гъделичка вътрешното спокойствие, докато нежно пренася в хамака на блажената хармония. 

Vibe Top Mood by Ариана Радлер 0.0%

Вълнуваща плодова напитка с безалкохолна бира от Ариана с натурални съставки и освежаващ вкус на горски плодове, гуарана и Тop Mood vibe. Това е плодова експлозия в кен, която помага да се оставят всички bad vibes на заден план. 

Vibe Sassy by Ариана Радлер 0.0%

Плодова напитка с безалкохолна бира от Ариана с натурални съставки и освежаващ екзотичен вкус на киви, драконов плод и Sassy vibe. Комбинация, която показва как се преминава през деня с увереност и типичната sassy изтънченост.

На българския пазар, ЗАГОРКА продължава да запазва лидерската си позиции в категорията безалкохолна бира*. Новите миксове Vibe by Ариана Радлер 0.0% са естествена следваща стъпка, чрез която пивоварят отправя към консуматорите безалкохолно предложение, обединяващо опита и силата на компанията в Радлер сегмента.

„Работихме с голямо внимание към детайла, за да можем да предложим новите ни Vibe by Ариана. За нас беше от първостепенно значение да отговорим на изискванията на консуматорите за качествена и свежа безалкохолна напитка, с богатство от вкусове, както и да им предложим едно различно изживяване и емоция, когато я консумират. Разработихме  опаковките и посланията с намигване към съвременната поп култура, която вплита вкуса и изживяването – консуматорите могат да направят vibe check и да изберат продукта, който резонира с тях - Vibe by Ариана - Чилче, Top Mood или Sassy", сподели Албена Колева, Мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА, част от корпорация HEINEKEN.

*По ритейл одит данни на NielsenIQ България за продажби в обем и стойност за периода април 2023 – март 2024 година за категория Безалкохолна бира, в пазар NielsenIQ Тотал България.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA