Джъстин Тимбърлейк отново има проблеми с алкохола

Изпълнителят бе арестуван заради шофиране в нетрезво състояние.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юни 2024

Фотография: Profimedia

Изглежда Джъстин Тимбърлейк се е върнал към старите пороци. Преди години изпълнителят сподели, че е имал проблеми с алкохола и му отнело дълго време, за да се справи с тях. Е, явно отново е започнал да пие.

Американската звезда бе арестуван в понеделник вечерта в Саг Харбър, Ню Йорк, по обвинения за шофиране в нетрезво състояние. Ден по-късно полицията разпространи снимка на певеца от ареста в Ню Йорк. Те разпространиха и повече информация относно случилото се.

Джъстин Тимбърлейк снимка от ареста

Тимбърлейк не спрял на знак стоп в крайбрежния курорт Хамптънс и трудно шофирал в една лента. Затова е бил спрян за проверка. "Очите му бяха кървясали, миришеше много на алкохол, не можеше да се концентрира, заваляше думите, не можеше да стои на краката си, не се справи с нито един полеви тест за употреба на алкохол," гласи рапортът на полицията. Източници разкриват, че Джъстин е отказал предложения му тест за алкохол.

Бе разпространена и снимка на изпълнителя от ареста. Тя е направена в полицейския участък до съда, където му е било повдигнато обвинение и впоследствие е бил освободен. На мястото е пристигнал и адвоката на Тимбърлейк. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA