Бебето на Суки Уотърхаус с дебют във Vogue

Актрисата разкрива как са се запознали с Робърт Патинсън и какъв баща е той.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юли 2024

Фотография: Profimedia

Дъщерята на Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън може да се появи на бял свят едва преди няколко месеца, но вече е звезда на корицата на сп. Vogue.

Бебето позира в обятията на своята известна майка в августовския брой на британското издание на модната библия. В списанието 32-годишната Суки разкрива доста интересни неща за връзката си с Патинсън, включително говори и за бившия си приятел Брадли Купър.

Уотърхаус споделя, че с Робърт заедно са взели решението да станат родители. "Наистина го планирахме. Един ден се спогледахме и казахме: "Едва ли някога ще бъдем по-готови, отколкото сега". Помислих си: "Какво може да създаде повече хаос?"

Самият актьор е проявил изключителна смелост и е бил плътно до Суки по време на раждането. "Той беше там с мен и като всички татковци, беше наистина нервен… но за някой, който обикновено е доста тревожен, той беше много спокоен. Той е бащата, на когото можех да се надявам за дъщеря си. Това между тях двамата е истинска любовна история," споделя младата майка.

Тя споделя как са се срещнали с Робърт по време на събиране с колеги в Лос Анджелис. В неговите очи е открила "чистата любов" след "хаотичното" си минало. Тя визира двугодишната си връзка с Брадли Купър, който както тя споделя е "разбил сърцето й". И макар двамата да са разделени от 10 години, тя споделя, че раздялата е била всичко друго, но не и лесна и все още помни "изолиращите и дезориентиращи" последици от нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA