Ванеса Хъджинс стана майка

Актрисата бе изписана от болница в Санта Моника.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юли 2024

Фотография: Profimedia

Ванеса Хъджинс стана майка за първи път. Рожбата на актрисата и съпруга й Коул Тъкър се е родила в края на юни или началото на юли. Това обаче все още не е разкрито от щастливата двойка или от техни представители. 

Преди ден двойката бе забелязана да напуска болница в Санта Моника, заедно с бебечето на ръце. Очакваме с нетърпение да разберем повече за този щастлив момент. Ванеса и Коул обаче предпочитата да държат личния си живот далеч от погледите на медиите.

Актрисата все пак поздрави своя съпруг чрез профила си в Instagram по случай рождения му ден на 3 юли. Тя сподели и серия от кадри на Тъкър. "Честит рожден ден на моето парче Рай. Ти правиш света едно много по-светло място само с присъствието си", написа актрисата. 

35-годишната Ванеса изненада всички с новината за своята бременност, при появата си на тазгодишните награди "Оскар". Тя премина по червения килим в черна дълга рокля по тялото, подчертаваща наедрялото й коремче. През цялото време тя обгръщаше с ръце корема си, за да не остави никакво съмнение, че там расте бебче.

Няколко месеца по-рано актрисата се омъжи за своя любим Коул. През декември 2023 година двойката си каза "Да" в слънчево Мексико.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA