Кара Делевин проговори за най-тежките си пороци

Моделът с шокиращо признание за първия си път на напиване.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 юли 2024

Фотография: Profimedia

Допреди година беше ежедневие да виждаме Кара Делевин в неадекватно състояние. Това обаче коренно се промени, когато тя реши да каже край на всички свои пороци. Днес тя не се притеснява да говори за този мрачен момент. И дори направи шокиращи разкрития.

Кара сподели, че за първи път се е напила на невръстните 8 години. Това се случило на сватбата на леля й през 2001 г. "Тогава се напих. Бях само на осем години. Каква луда възраст да се напиеш", казва  тя. Тя споделя, че алкохолът и наркотиците са били нейн отдушник в трудни времена. "Преди си мислех, че наркотиците и алкохолът ми помагат да се справя", каза тя пред списание People. "Но не го направиха, те ме държаха тъжна и супер депресирана. Чувствам, че имам обратно силата си и не съм контролирана от други неща."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРА ДЕЛЕВИН ВЪЗРОДИ ЕМБЛЕМАТИЧНА ВИЗИЯ НА МАДОНА

Кара Делевин и Аня Тейлър Джой на фестивала Гластънбъри

След като папараци заснемат едно от поредните й неадекватни поведения на публично място (на фестивала Burning Man през 2022 г.), тя осъзнава суровата реалността и че има сериозен проблем. Тогава Делвин се подлага на терапия.

Тя обаче няма проблем с това, че приятелите й употребяват алкохол. Миналия месец дори посети фестивала Гластънбъри в Англия и не се е докоснала до алкохол или наркотици. Това не й пречи на доброто настроение. "Краката ме заболяха и не стоях толкова до късно, но беше също толкова забавно и без употреба на вещества."

"Не беше лесно, но никога не е имало моменти, в които да си казвам „Това не си заслужава. Струваше си всяка секунда," казва тя в интервю през лятото на 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA