Салма Хайек разкрива най-важния избор в живота си

Звездата от "Десперадо" призова всички момичета по света да правят избори, променящи цялостната им перспектива.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

Салма Хайек иска момичетата да знаят, че те могат да се справят с всичко. 54-годишната номинирана за "Оскар" актриса отбеляза Международния ден на момичето с вдъхновяващ Instagram пост, който посвети на всички свои последователки.

https://www.instagram.com/p/CGMxWX-IBx1/

Установеният преди няколко години ден има за цел да признае правата на момичетата и уникалните предизвикателства, пред които те са изправени, а Салма откровено коментира значението на празника и дори разкри собствения си опит, даващ ясния знак, че няма нещо невъзможно.

"На всяко момиче или жена в даден момент е казвано, че трябва да си знае мястото", гласи описанието под публикацията, която тя споделя с многомилионната си аудитория в социалните мрежи. 

https://www.instagram.com/p/CGNSxZLAhVe/

"На 11 октомври искаме момичетата да знаят, че мястото им е навсякъде, където пожелаят. Време е да предефинираме това, което казваме на момичетата, че е възможно", споделя Хайек, подчертавайки значението на неправителствената организация Girl Effect.

"Когато едно момиче отключи силата си да прави различни избори, променящи живота ѝ, това вдъхновява и другите да го направят. Тя започва ефект на вълна, който оказва влияние върху нейното семейство, общността и страната."

https://www.instagram.com/p/CGIch64J6dC/

Малко по-късно Салма сподели и втори пост, в който разказва собствената си история и ясно разделя границата между "трябва" и "направих го". "Бях предвидена да бъда сапунена звезда в Мексико, но вместо това ИЗБРАХ да бъда филмова звезда и активист в света."

"Това е #GirlEffect", казва още Салма, лично предизвиквайки Мария Шарапова и Шарлийз Терон да споделят подобни истории от житейския си път. Очакваме да го направят!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA