5 факта за Крис Дженър, които ще ви изненадат

Днес сивият кардинал зад свръхуспешния клан Кардашиян-Дженър: самата Крис Дженър, става на 64 години. Широката общественост има смесени чувства по отношение на Крис – от една страна тя буди възхищение заради неоспоримия финансов успех, който децата й постигнаха под нейното вещо ръководство, от друга обаче методите, които Дженър прилага, за да осигури този успех. Например, мнозина вярват – не без основание, че именно тя съветва Ким Кардашиян да пусне прословутото домашно порно в интернет пространството, за да привлече внимание и съответно възможности към семейния бизнес (в онзи момент Ким и Кортни развиват верига магазини за дамско облекло – Dash). Незаисимо дали Крис наистина стои зад тази схема, тя не крие, че когато видеото става обществено достояние, тя е изключително разстроена, но в същото време е наясно, че дъщеря й трябва незабавно да се възползва от внезапния момент на публичност. Какво още не знаем за Крис Дженър?

Тя държи патент за думата momager –  съчетание от думите mother и manager. Както всички знаем, семейство Кардашиян-Дженър обича да прави пари от всяка предоставила се възможност и няма никакви притеснения да сложи патент върху всичко, което би донесло печалба. Наскоро Ким се опита да патентова думата „кимоно”, а Кайли си присвои права върху известната английска фраза rise and shine. Очевидно и двете са взели пример от майка си, която през 2017 г. официално взе патент за израза momager.

Искате да отидете на гости на Крис Дженър? За начало – тряба да сте голяма знаменитост. Кръгът от приятели, които Дженър допуска в дома си включва задължително „горещи” звезди като Карди Би и Дженифър Лорънс. Също така, трябва са сте подготвени моментално да сложите подписа си върху договор за конфиденциалност и да понесете тежките последствия, ако в момент на разсеяност нарушите условията му. Според легендата Крис държи маса с такива договори до самата врата на дома си и всеки, който я прекрачи – знаменитост или не, задължително се подписва.

Крис Дженър

Въпреки че има общо девет внуци, Дженър е въвела забрана да бъде наричана „бабо”. Вместо това децата се обръщат към нея с прякора Lovey. Крис възнамерява да остане млада колкото се може по-дълго и не крие, че е почитател на пластичната хирургия. На този етап самата Дженър е признала за следните процедури: повдигане на брадичката, ботокс, лифтинг на лицето и врата, лазерен пилинг,филъри и силиконови импланти за бюста.

Освен че е мениджър на всички свои деца, според слуховете, тя е единственият член на семейството, който има право предварително да гледа, да одобрява или да изрязва сцени от всеки епизод на Keeping Up with the Kardashians преди официалното му излъчване. Никой, нито дори самата Ким Кардашиян, не може да се ползва с тази привилегия. Крис определено има „глава за бизнес” – малко след сватбата си с Брус, сега Кейтлин, Дженър, тя започва да съдейства за неговото кариерно развитие. На този етап бившият атлет се изявява предимно като лектор, но с нейна помощ той подписва договори с Coca-Cola и Visa.

И все пак – не всичко, което Крис докосне се превръща в злато. През 2013 г. Дженър сбъдва една от мечтите си и подписва договор за свое собствено толк шоу, подобаващо озаглавено Kris. За всеобща изненада предаването има изключително нисък рейтинт и е свлено от ефир след само шест седмици. Може ли единственото, с което това талк шоу ще бъде запомнено е, че по време на тези шест седмици зрителите на Kris видяха първата снимка на Норт Уест.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA