5 урока за живота от Риана. Повтаряме: 5 урока за живота от Риана!

Риана казва, че е луда и не се преструва на нещо друго. Въпреки това, тя е наша голяма любимка не само заради музиката си, но и заради посланията, които непрекъснато отправя към света. Да си припомним какво сме научили от барбадоската дива, за да заблестим като диаманти...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2020

Риана. Каквото и да говорим, не можем да отречем, че тя е синоним на увереност, позитивност, вдъхновение и сексапил. Тя е суперзвездата, чиято музика е позната и обичана от милиони по целия свят. Няма да сбъркаме, ако направим заключението, че тя е човек, който със сигурност знае много за успеха. А след като сме в постоянното му преследване, се запитахме защо да не съберем в един списък петте неща, които сме научили от барбадоската дива? Направихме го спрямо нейните разбирания за доброта, сила и сбъднати мечти. 

Увереността е на първо място! Гордейте се с постиженията, които имате, вярвайте в красотата си и никога, никога не се сравнявайте с останалите, защото ще има хора, които да ви помогнат по пътя към славата, но ще има и такива, които ще чакат, за да ви спънат точно преди финалната права. 

Don't stop the work. Перифразирайки заглавието на една от любимите ни нейни песни и имайки предвид изключителния успех, с който може да се похвали, става ясно, че Риана изповядва философията на труда. За да постигнем целите си и да се наслаждаваме на резултатите, трябва да влагаме огромно количество енергия, за да търсим най-добрия възможен начин да осъществим всичко, с което сме се заели.

05

Нека страстите и мечтите определят пътя! Да се ​​опиташ да се наложиш като някого, който категорично не си, е нещо, срещу което Рири е  против. Никога няма да бъдете щастливи и уверени, ако имате две маски и ги използвате според подходящата ситуация. В професионалния път на Робин (истинското име на певицата - бел.ред.) музиката е това, което проправя пътя ѝ към световната сцена и милионите фенове... и милиардите долари.

Може да има тежки моменти, но ще се справите. Всички знаем за историята на Риана и Крис Браун. Извън този скандал, който бе активно проследен в медийното пространство, певицата е преодоляла няколко трудни препятствия, но в крайна сметка излезе по-силна от всичко, с което се сблъска. Не се притеснявайте от "мрака", вървете срещу него, за да видите светлината.

Бъдете най-автентичното си аз - бъдете себе си! Риана пее музиката, която иска, облича се, както пожелае, прави това, за което винаги е мечтала. В интервю, което дава преди близо 10 години, тя казва: „Аз съм луда и не се преструвам, че съм нещо друго!" Смятаме, че това изказване отлично илюстрира нейната индивидуалност. Всички звезди ни казват колко труден живот са имали и как не трябва да се предаваме, за да сбъднем мечтите си. Смятаме да се доверим обаче на Риана не само защото е изпитала всичко това в личен план, но и защото (много) я харесваме!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA