Джулиан Мур разкрива тайната на щастливия брак

Звездата от "Все още Алис" знае, че една връзка може да бъде успешна, само когато и двете страни инвестират в нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 септември 2020

Джулиан Мур споделя тайната на щастливия брак със съпруга си Барт Фройндлих! 59-годишната актриса и носител на "Оскар" се присъедини към шоуто на Дрю Баримор, за да коментира дългогодишната си връзка, която е истинско чудо по холивудските стандарти.

https://www.instagram.com/p/CFCv2DAjGTO/

"Смешно е, че се срещнахме преди 24 години", разказва звездата от "Все още Алис". "Единственото нещо, което мога да кажа е следното - мисля, че и двамата наистина трябва да искате да се ожените. Виждала съм ситуации, в които нещата не се получават, защото един от членовете на двойката не иска да бъде там."

Най-добрият съвет, който Мур има, е универсално правило, което всяка една връзка, без значение дали се развива под светлината на прожекторите или не, трябва да носи. "Има нужда и двете страни да инвестират във връзката. Мисля, че наистина трябва да се разсмивате заедно. Ако не го правите, значи просто е смъртоносно."

https://www.instagram.com/p/CEPMYDfjN5n/

Миналия месец Мур коментира връзката си в социалните мрежи, празнувайки 17-тата годишнина от сватбата. "Казах, че трябва да си вземе душ. Той каза, че косата ми мирише лошо, като плесен или стара кутия", гласи описанието под кадъра тогава.

"Няма друг човек, с когото бих предпочела да съм всеки ден. Обичам те", казва Джулиан, която ние искрено много харесваме не само заради зашеметяващите ѝ актьорски умения, но и заради откровенността, неприсъща на повечето знаменитости.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA