Хари Стайлс е кралят на 2023 година

Излиза нова биография за изпълнителя, която разкрива кой е той.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 септември 2023

Фотография: Profimedia; Ciela

Ако музикалната сцена през 2023 година си има свой крал, то това безспорно е поп сензацията Хари Стайлс.

Той статира кариерата си през 2010 г., когато участва в музикалното педаване The X Factor. И макар да отпада още в началото, от шоуто му предлагат заедно със Зейн Малик, Лиъм Пейн, Луи Томлинсън и Найл Хоран да сформират група и така да продължат участието си. Те се съгласяват и така се ражда One Direction, чието име избира именно Хари. Групата стига до финала, но завършват на трето място. Това обаче не им пречи да станат всенародни любимци и да се превърнат в любимите звезди на милиони почитатели в цял свят.

Хари Стайлс книга

Днес той продължава кариерата си сам и е по-известен от всякога – превръщайки се в икона и модел за подражание на няколко поколения. Но кой е феноменът Хари Стайлс отвъд къдравата коса, чаровната усмивка и зелените очи? Това разкрива новата, изчерпателна и задълбочена биография "Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж" от популярния британски биограф Шон Смит, който се впуска в шеметно пътуване из кариерата и личния живот на световната суперзвезда.

Хари Стайлс книга

Обръщайки внимание на детските години на Хари Стайлс и връзката му със семейството му; отношението му към приятелите му и работата му – и, разбира се, небезизвестните му и широко обсъждани любовни връзки с популярни имена в Холивуд като Тейлър Суифт, Кендъл Дженър, Кара Делевин и Оливия Уайлд, "Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж" рисува автентичен портрет на енигматичния изпълнител, чийто личен живот често остава загадка. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA