Анджелина Джоли - посланик на добра воля на ООН в Колумбия

Работата на Анджелина Джоли все по-малко се свързва с нейната блестяща филмова кариера, за сметка на активната ù благотворителна дейност. Като специален посланик на ООН, актрисата редовно посещава най-изостаналите райони на света с мисия, свързана с бежанците. Например тези дни Джоли прекарва в Колумбия, за да се справи с проблемите на венецуелските мигранти, които в страната са вече повече от четири милиона.

„Президентът и аз разговаряхме за риска повече от 20 000 деца във Венецуела да останат без гражданство, като неговият приоритет е винаги да помага на децата”, каза Анджелина по време на пресконференцията. „Международната общност трябва да окаже голяма подкрепа на Колумбия, Перу и Еквадор, които понасят тежестта на тази криза”, добави тя.

Анджелина Джоли

Всеки път, когато се занимава с въпроси от глобален мащаб, Джоли се променя до неузнаваемост: първо, актрисата смени черната палитра на гардероба си с естествени нюанси, а на второ място - усмивката не слезе от лицето ù, докато в последно време свикнахме да виждаме Джоли възможно най-сдържана.

Анджелина Джоли

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA