Дакота Фанинг сподели тайната на стройната си фигура

25-годишната Дакота Фанинг може да се похвали с красиво тяло. Звездата от филма „Война на световете” има перфектна, стегната фигура. Дакота казва, че тренира шест пъти седмично, като се фокусира върху кардиотренировките и стречинга. Но най-много обича уроците по балет, на които ходи още от гимназията.

„Много е важно добре да се изпотиш. Това ми помага да се освободя от напрежението и също така прави кожата ми по-хубава”, сподели Дакота в интервю за Shape.

Дакота Фанинг

Актрисата също така обръща сериозно внимание на диетата си, но признава, че не е от онези, които напълно избягват захарта и въглехидратите или кафето и виното. Според Фанинг храната трябва да бъде удоволствие, от което не бива да се лишаваме. Но все пак, актрисата има свой хранителен режим.

„След сутрешните тренировки, аз обикновено ям кисело мляко или яйца. За обяд – салата, а за вечеря – нещо пържено, с високо съдържание на протеини, с киноа или зеленчуци”, признава звездата.

Дакота Фанинг

Дакота често бива сравнявана със сестра ù Ел. В интервюто тя признава, че между тях няма конкуренция, освен това по-малката ù сестра е нейната подкрепа и опора.

„Ние сме много близки и винаги сме били. Много сме различни, но имаме силна особена връзка”, казва Фанинг, добавяйки, че желае на Ел успех във филмовата индустрия и знае, че сестра ù иска същото за нея.

Дакота Фанинг
Дакота и Ел Фанинг

Въпреки младата си възраст, 21-годишната Ел Фанинг вече е била член на журито на филмовия фестивал в Кан. Актрисата изненадваше гостите на събитието почти всеки ден с невероятни визии: първо в разкошна рокля на Gucci, след това в тоалет от Dior, а в последния ден тя буквално блестеше в рокля, украсена с кристали Swarovski.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA