Брадли Купър остава в Лос Анджелис: иска попечителство над дъщеря си

Брадли Купър промени плановете си. Актьорът планираше да се премести в Ню Йорк за няколко месеца, където да пише нов сценарий, но реши да остане в Лос Анджелис. Причината за това е двегодишната му дъщеря Леа, с която бившият възлюбен на Ирина Шейк иска да прекарва повече време.

„Първоначално Брадли планираше да лети за Ню Йорк, за да работи. Той вярва, че този град има по-творческа атмосфера. Но сега, когато той се раздели с Ирина, всичките му планове бяха преразгледани”, заяви източник, близък до звездата.

Познатият на Купър каза, че актьорът иска да прекарва повече време с дъщеря си, за да постигне пълно попечителство над нея. Актьорът реши, че отпътуването му може да повлияе неблагоприятно на решението на съда.

Феновете все още не вярват, че една от най-красивите холивудски двойки се е разпаднала. Мнозина смятат, че раздялата им е предизвикана от симпатиите, възникнали между Лейди Гага и Брадли Купър на снимачната площадка на филма „Роди се звезда”. Според друга версия, Ирина напуска бащата на детето си, тъй като той не е искал да се оженят и е изневерявал. Наскоро Ирина беше в Ню Йорк - Брадли я последва – преди дни бе забелязан в района на апартамента си.

Брадлли Купър

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA