Клаудия Шифър – голата муза на италианския VOGUE

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 06 август 2019

Може би тук всякакви коментари са излишни, защото Клаудия Шифър е безапелационна икона на красотата и елегантността. Но все пак ще кажем няколко думи за горещата фотосесия на модела, кадри от която се появиха вече на официалния сайт на Vogue.

Клаудия се снима за италианското издание на американския моден журнал. На една от снимките 48-годишната красавица позира без дрехи. Гърдите си тя прикрива с дамска чанта, а най-интимното си място - с обувки, които небрежно висят от ръцете ù. На друга снимка тя е преметнала елегантно сако, което прикрива задните ù части.

Клаудия Шифър е родена в Германия през 1970 г. Бащата на момичето е бил юрист, а майка й се е грижила за нея, братята и сестра й. През годините, когато е била до семейството си, Клаудия е помагала на баща си и е искала да стана юрист като него. Красавицата неведнъж се е снимала гола за кориците на модните списания. Тя държи рекорда сред моделите по брой снимки на корици. Това нейно постижение е вписано и в Книгата на Гинес. За първи път тя се появява на корицата на френското женско списание Elle, когато е едва на 18 години.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA