Избягалата русалка и музиката, която ще ви накара да обичате

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 22 август 2019

За дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук - Мая - 2019 беше наистина триумфална година. Първо, 21-годишната актриса изигра една от главните роли в третия сезон на култовия сериал „Много странни неща", след това се появи в епизода на най-обсъждания филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд". И накрая тя представи клипа на новия сингъл To Love A Boy, с който цял месец държеше в напрежение абонатите в Instagram.

В скорошно интервю Мая сподели: „След като гледах филма „Назови ме с твоето име” за втори път, излязох от киното и се отправих към апартамента си в Бруклин. В този момент започнах да мисля за образите на водата и романтичните чувства в този филм. Бях изпълнена с желанието да съм влюбена в момента. Тогава написах стиховете за To Love A Boy и ги изпратих на Джеси Харис, а той написа тази мелодия - и това много ми хареса. Става дума за мечта, в която обичаш някого толкова всепоглъщащо, сякаш плувате в океана в горещ летен ден.”

В новото музикално видео Мая играе русалка, която е изхвърлена на брега. Момичето прекарва известно време на сушата, но колкото повече се отдалечава от океана, толкова повече иска да се върне. От костюмите до естетиката клипът е много подобен на жанра lo-fi и, въпреки проникновената мелодия, все пак принадлежи към комедийния жанр.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA