Машина за паста, декантер и точилка? Дженифър Лоурънс е готова със списъка на сватбените подаръци

25 септември 2019

В очакване на сватбената церемония холивудската актриса Дженифър Лорънс си партнира с Amazon и подготви списък с подаръци, които тя и нейният годеник - директорът на нюйоркската галерия Gladstone Gallery Кук Марони - биха искали да получат за празника.

Актрисата е избрала предмети от седем категории: дом, забавления на открито, пътувания, кухня, здраве, сервиране на маса и техника. Така че в списъка можете да намерите кухненски комбайн за 30 долара, кафемашина за 750 долара, комплект за фондю за 120 долара, декантер за 374 долара, мраморна дъска за нарязване на сирене за 16 долара, машина за паста за 67 долара, машина за еспресо за 750 долара, прахосмукачка-робот за 500 долара и велотренажор на стойност 2 000 долара. Пълния списък с подаръци можете да намерите ТУК.

„Обичам да посрещам гости у дома. Това може да бъде малко вечерно парти с коктейли или голям обед за приятелите и семейството", казва Джен и отбеляза, че обича да опитва нови рецепти и да готви не само за себе си.

Дженифър Лоурънс
Дженифър Лоурънс и Кук Марони

Връзката на 28-годишната Дженифър Лоурънс и 34-годишния Кук Марони започна през юни миналата година, няколко месеца след като актрисата се раздели с 49-годишния режисьор Дарън Аронофски. А в началото на февруари тази година стана известно, че двойката е решила да сключи брак. На 17 септември те бяха забелязани да напускат съдебната палата, придружени от двама охранители, общия им приятел и фотограф Марк Селинджър, известен с работата си за списанията Vanity Fair и GQ. Медиите предполагат, че Дженифър и Кук вече са подписали. По-рано обаче бе съобщено, че планират да имат пищна сватба през следващия месец. Съдейки по списъка с подаръци, празникът за роднини и приятели все пак ще се състои.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA