Кой стана първият посланик на марката бельо на Риана?

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 25 ноември 2019

Изглежда, Риана е била толкова впечатлена от представянето на певицата Normani на ревюто на марката Savage x Fenty в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември, че я покани да стане първият посланик на нейната марка. В официално изявление Риана казва, че реагира отговорно на избора на първия представител на Savage x Fenty, а Normani е именно онова момиче, което излъчва увереност, сила и може да бъде голям пример за подражание. На свой ред, младата певица с радост прие предложението на Риана и сподели впечатленията си с публиката.

„Мисля, че участието в шоуто Savage x Fenty е невероятна възможност да покажа на жените, че ги подкрепям. Харесва ми инклузивността на марката, да бъда част от шоуто и да мога да танцувам и да правя това, което обичам - всичко беше просто прекрасно. Толкова е хубаво да си сред такива невероятни хора, които заслужават да бъдат уважавани. Харесва ми, че марката дава възможност да се чувстваме секси, красиви и вдъхновени жени с различни форми и размери. Мисля, че това ще бъде едно перфектно партньорство”, коментира Normani.

View this post on Instagram

As if she needs an introduction! We’re SO Xcited to announce that @normani is officially a #SavageXAmbassador and she’s bringing ALLLL of her baddie self to this holiday SZN. Need some "Motivation” to stay hawt during the holidays? Peep the link in bio! ♥️ #SavageXNormani #TisTheSavage

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA