Зендея споделя тайната на големия успех

Зендея споделя своите виждания за приятелството, семейството, женствеността и актьорската професия. Заедно с всичко това, младата актриса и певица ни учи, че трябва да поемаме повече рискове и винаги да даваме от всичко от себе си, когато става дума за нещо, което обичаме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2019

За това как минава един неин ден: „Всяка роля, която пробваш в кариерата си, е приключение. Трябва да поемаме рискове и да видим как ще се получат нещата. За мен в реалния живот, понякога дори излизането от вкъщи е цяло приключение. В работните дни кучето ми ме събужда, когато усети, че трябва да излиза навън. Аз проверявам телефона си, скачам от леглото, измивам зъбите си, влизам в колата и спя още по път за работа. Ако имам възможност да спя, не я пропускам. Изобщо не съм човек на сутрините. Когато не работя, обикновено не правя абсолютно нищо. Семейството ми понякога ме принуждава да излизам навън, а аз съм интроверт. Перфектната събота за мен би била релакс с кучето ми и гледане на телевизия. Работя и пътувам много, така че имам нужда да оставам сама от време на време."

За приятелството: „Важно е да имаш приятели, които разбират ритъма на живота ти. Това, което харесвам в нашата компания, е фактът, че всеки от нас работи върху своето нещо, но задължително отделяме време за останалите. Може да не сме говорили със седмици, но когато хванем телефона, сякаш не е минала нито секунда."

55

За жените и семейството: „Жените в семейството ми са много важни за мен. Бабите ми са моите идоли. Те са безстрашни, силни, обичащи, загрижени и все по-красиви с напредването на времето. Преди всичко уважавам тяхната мъдрост. Да се уча от други хора, особено от жени като тях, наистина ме вдъхновява."

За актьорската игра: „Най-добрата част от актьорската кариера е умението да разказваш истории. Мога да поставя себе си в обувките на другите и да видя историята по начин, различен от моята гледна точка. Например, в момента всички се опитваме да разберем какво е женственост. Мисля, че една дума може да означава много неща и от всеки зависи как ще я интерпретира за себе си.

Формулата на успеха: „Правиш това, което обичаш и си щастлив, докато го правиш."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA