Най-добрият съвет, който Ел Фанинг е получавала от Никол Кидман

21-годишната сестра на Дакота Фанинг знае какво е да бъдеш под светлината на прожекторите и няма нищо против.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 януари 2020

"All The Bright Places" е в списъка с най-дългоочакваните ленти във филмовия календар на Netflix за тази година. Неотдавна стрийминг платформата обяви, че Ел Фанинг ще бъде актрисата, която ще изиграе главната роля в проекта. Младата звезда се появи на новата корица на списание Marie Claire, в интервю за което, разкри повече детайли около предстоящия си проект: "Депресията и менталните заболявания, с които трябва да се справят младите хора са нещо истинско. Хората не искат да говорят за това, срамуват се, но трябва да им бъде указана помощ, за да разберат, че не трябва да се крият."

"Наистина искам да режисирам нещо. Мисля за това от доста време. Знам как работят всички на снимачната площадка и това ме удивлява, но има толкова много напрежение", споделя Ел

Като повечето звезди под светлината на прожекторите, и Ел има намерението да опита уменията си зад камера. "Наистина искам да режисирам нещо. Мисля за това от доста време. Знам как работят всички на снимачната площадка и това ме удивлява, но има толкова много напрежение." 21-годишната Фанинг, която неотдавна гледахме отново в "Господарка на злото", споделя, че връзката ѝ с Анджелина Джоли по време на снимките този път е била различна. "Вече не гледаше на мен като дете. Не цензурираше думите си, не внимаваше какво говори. Беше вълнуващо."

001

Макар едва навършила пълнолетие по американските закони, по-малката сестра на Дакота Фанинг има зад гърба си десетки филмови и телевизионни роли, а тази в лентата "The Beguiled" от 2017-а е сред големите ѝ успехи. Ел застава рамо до рамо с Никол Кидман, от която споделя, че е получила доста мъдър съвет: "Всички хора ти казваш, че трябва да бъдеш внимателен и да избираш проекти, които те грабват от първия път, а Никол просто ми каза: ОК е, млада си. Свобода!"

"All The Bright Places" ще бъде наличен в Netflix от 28 февруари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA