Каква е тайната на щастието според Кели Кларксън?

Изпълнителката на "Stronger" знае как да се справи с натовареното ежедневие и не пази тайната за себе си...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2020

Едва ли има някой, който не си е припявал „What doesn’t kill you makes you stronger" от едноименната песен на Кели Кларксън. Питате се какво се случва с певицата в момента? Тя активно се занимава със своето токшоу, което завладя американския ефир и, съвсем очаквано, получи подновяване за втори сезон. Заедно с това, Кели предстои да се завърне като съдия в музикалния формат „The Voice" през пролетта, а това по никакъв начин няма да ѝ попречи да продължава с разпродаването на билети за своето Las Vegas Residency шоу „Invincible". Сигурно вече се питате каква е тайната на успеха. „Казвайте „да" на неща, които ви предизвикват и ви избутват напред като артисти", споделя Кларксън в ново интервю за InStyle. 37-годишната певица разкрива, че в ежедневието си единственото нещо, което може да я спаси от всички ангажименти и тоталния burnout, е смехът. „Комедиант съм по сърце, така че приемам шеги, мога да се смея на себе си. Мисля, че съм щастлива през повечето време, защото въпреки че съм сериозен човек, не приемам нещата толкова сериозно."

"Мисля, че съм щастлива през повечето време, защото въпреки че съм сериозен човек, не приемам нещата толкова сериозно", разкрива Кели

Кели е под светлината на прожекторите през последните 18 години. Тя е на 20, когато печели първия сезон на American Idol, но едва сега осъзнава колко се е променил животът ѝ в началото на новия век. „Бих казала на по-младото си Аз да спре да спасява и поправя хората", разкрива тя, „Прекарах голяма част от живота си да оправдавам постъпките на останалите, а това е изтощаващо. Хората трябва да се справят сами, не съм толкова могъща. Никой не е." Кели не е от онези блондинки, които пърхат с мигли и привличат всички около себе си без реално да има защо. Изпълнителката разкрива, че бързо се е научила да обгражда себе си с хора, които обича и с хора, на които би искала да прилича: „Това е едно от най-важните неща, които мисля, че всеки трябва да направи в живота си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA