Деми Ловато е готова да говори за свръхдозата си, но продължава напред

Певицата представи новия си сингъл и най-накрая се чувства готова да сподели болката си със света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 януари 2020

„Никога не съм си и помисляла, че ще стигна дотук", казва Деми Ловато в свое ново интервю, когато бива попита дали е „готова да говори за случилото се". Под „случилото се" интервюиращият има предвид свръхдозата наркотици, която певицата взема през 2018 г. след години трезвеност.

Ловато направи своето дългоочаквано завръщане на музикалната сцена по време на тазгодишните „Грами", когато представи новата си песен „Anyone", посветена именно на този момент от живота ѝ. "Имам чувството, че бях в отрицание, но тогава част от мен определено знаеше за какво пея. Пеех тази песен и дори не осъзнавах, че текстът е толкова тежък и емоционален, докато не се случи наистина", споделя тя.

"Когато преживявам труден период, гледам към бъдещето с надежда и променям гледната си точка за нещата"

„Когато преживявам труден период, гледам към бъдещето с надежда и променям гледната си точка за нещата. Често спирам и си казвам: „Защо Бог ми причинява това?", разкрива Ловато. Въпреки че музиката е „огромен механизъм за справяне с проблемите", както и чудесен източник на надежда, изпълнителката казва, че това е само началната точка на справянето с проблема. "Мисля, че ми отне много време, за да мога да изпълня тази уязвима за мен песен, на сцената пред всички мои връстници, колеги и хора, които ме гледат". Следващата песен, която Ловато планира да пусне ще обхване по-голяма част от тежката ѝ история, докато Anyone представя емоциите преди и след "случилото се".

615

"Не обичам да виждам етикетите, които имат да ми поставят"

В момента певицата е обградена само от хора, които обича, а приятелите ѝ са нейната сила. „Това е просто част от израстването. Когато хората влизат в живота ви, освен ако нямате 100 години житейски опит, няма как да разберете веднага кой е добър за вас и кой - не. " Другата стъпка, която изпълнителката на Sorry Not Sorry предприема, за да избегне стреса и да постигне баланса в живота си, е контролирането на съдържанието в социалните мрежи: „Самосъхранение. Така бих могла да опиша отношението си с една дума. Не обичам да виждам етикетите, които имат да ми поставят."

Ангажирана да създаде семейство, Деми призна, че не знае „как изглежда тази представа" в главата ѝ към момента, "Дори не знам дали го виждам с мъж или жена, но просто знам, че в един момент бих искала да го направя". През 2020 г. бившата Disney звезда насочва цялото си внимание към връзката със себе си и Бог, и иска да започне да прави все повече неща, които ѝ помагат да се чувства щастлива и успешна. Пожелаваме ѝ го от сърце и очакваме с нетърпение новите хитове, които има да ни предложи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA