Вече знаем какво правят Меган и Хари в свободното си време

Ако случайно сте търсили отговора на този въпрос, днес е късметлийският ви ден.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2020

Може би вече сте се уморили да виждате принц Хари и Меган Маркъл навсякъде, но за никого не е тайна, че любопитството към тях двамата, след като решиха да се оттеглят от кралското семейство, става все по-голямо. Приятели на двойката споделят, че те дълго време са изпитвали колебание дали да предприемат тази огромна стъпка, но в крайна сметка се чувстват облекчени, че са го направили.

Имайки предвид, че в момента Меган и Хари нямат задължения към британската корона, а и не работят, нормално е да си зададем въпроса как всъщност ще протича животът им в Канада. Източник, близък до херцога и херцогинята на Съсекс, разкрива пред People: „Обичат да излизат навън и се наслаждават на времето си заедно. Правят йога, разхождат кучетата, а Хари пазарува храна от местните магазини."

Като изключим снимките, в които видяхме Меган да разхожда Арчи и домашните им любимци, тя наистина страни от светлината на прожекторите, но със сигурност това е само докато ситуацията се уталожи изцяло. „Наслаждават се на тихия си живот", споделят техни приятели, „Ходят на дълги разходки, спортуват, а Меган готви. Със сигурност са домошари, които обичат да прекарват времето си с Арчи и кучетата". Вярваме, че това няма да бъде планът им за всеки ден от следващата година, така че вече сме в очакване на следващата им голяма стъпка, а най-вероятно и вие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA