5 момента от наградите "Оскар", които (не) е възможно да сте пропуснали

След всеки един от тях поставяме удивителен знак, защото далеч не са ежедневна гледка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 февруари 2020

1. Марго Роби и Тимъти Шаламе на червения килим! Може да се каже, че след като Дженифър Лорънс си взе почивка от актьорската кариера, червените килими в Холивуд станаха една идея по-скучни. Добре, че на Оскарите Тимъти Шаламе реши да поеме нещата в свои ръце и влезе в кадър, докато номинираната за най-добра поддържаща женска роля Марго Роби позираше папараците. Актрисата посрещна Шаламе с широка усмивка и двамата застанаха заедно пред стотиците обективи.

453

2. Натали Портман в подкрепа на жените! Първото от безбройните подмятания по отношение на липсата на номирани жени в категорията за най-добър режисьор, дойде от самата Натали Портман. Актрисата носеше рокля от haute couture колекция на Dior, върху която бяха избродирани имената на дамите, които стоят зад едни от най-вълнуващите ленти през последната година. 

3. Храна в чантата! Едва 10-годишна, Джулия Бътърс вече върви рамо до рамо с големите звезди. Младото момиче изгря във филма на Тарантино "Имало едно време в Холивуд", а след появата си на червения килим, разкри, че в малката си дизайнерска чанта всъщност носи сандвич с пуйка, който е приготвила вкъщи. На това му казваме звезда!

54

4. Киану Рийвс! Малко след като взриви интернет пространството с появата си на събитие с Александра Грант, актьорът го направи отново, този път на червения килим на Оскарите. Кой беше с него този път? Майка му Патриша Тайлър, която бе в абсолютен контраст с тоалета на сина си. Очевидно някой е взел пример от Брад Пит...

56

5. Еминем на сцената! Когато Еминем получи "Оскар" за "Lose Yourself”, станала част от саундтрака на "Осмата миля" през 2003 г., той отказа лично да приеме статуетката си на церемонията. Седемнадесет години по-късно рапърът изненада всички с появата си на сцената, придружен от оркестър. Изпълнение на Еминем, аплодирано от Леонардо ди Каприо и другите големи имена във филмовата индустрия. Това далеч не е нещо, което се случва всеки ден.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA