Пенелопе Крус за това, което всяка жена трябва да опита поне веднъж в живота си

Испанската ни фаворитка споделя вълнуващи и лични моменти от живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2020

Харесваме Пенелопе Крус. Вероятно и вие сте на същото мнение. Актрисата е едно от лицата, които дълги години са под светлината на прожекторите и въпреки това, продължават да очароват с елегантност, непретенциозност и невероятни актьорски умения. Няма конкретна причина да ви представим следните факти за нея, които самата тя е споделила в свое интервю, но пък е интересно да говорим за онези неща от живота, които не са свързани с филмите и Холивуд.

За първия си долар... "Не беше долар, а песета. Бях на 13 и играх балерина в една реклама. Бях танцьорка и ме наеха, за да покажат как краката ми танцуват."

За най-страхотния подарък, който е получавала... "Пръстен, който баба ми ми подари. Пазех го с години, но беше откраднат. Играла съм в много филми, в които той бе част от костюмите на героите ми."

За тайната на красотата... "Сънят. И фон дьо тенът Lancôme's Nude Miracle."

524

За това, което всяка жена трябва да опита поне веднъж в живота си... "Скуба дайвинг с акули. Правих го на Карибите и в Бразилия."

За това, което я разсмива... "Децата ми. Нещата, които казват, са доста умни и забавни."
За това, което я кара да плаче... "Новините от света."

За доброто настроение... "Винаги съм усмихната, когато слушам нещо на Фарел Уилямс. Мисля, че е страхотен продуцент и текстописец."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA