Кейт Мидълтън за семейството, природата и простите неща в живота

Херцогинята на Кеймбридж говори за спомените от детството и споделя как запазва баланса в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2020

Неведнъж сме говорили за това как принц Уилям и Кейт Мидълтън правят всичко, за да отгледат и възпитат децата си по най-добрия възможен начин. Много родители си поставят именно тази задача за свой основен приоритет, но със сигурност, когато майка ти и баща ти са бъдещите управници на Великобритания, това би било доста по-трудна задача. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж спазват правилото поне един от тях да е вкъщи, когато е време за лягане, както и да пазят Джордж, Луи и Шарлот от излишното медийно внимание, често насочено към тях.

653

Преди няколко дни Кейт не се притесни да говори открито за бременността си с принц Джордж, както и за самото раждане, само няколко часа след което, тя изглеждаше перфектно и позираше за фотографите, чакащи пред болницата. Мидълтън коментира, че целият процес е изключително емоционално преживяване за жената и това, с което тя лично успява да постигне баланса в живота си, е времето, прекарано сред природата.

„Като деца прекарвахме много време навън. Мисля, че е страхотно за физическото и емоционално състояние на всички. Това е времето, в което да се разсееш от нещата, които имаш да сготвиш и направиш. Толкова е просто", споделя Кейт, „Обожавам правенето на неангажиращи неща, разходките заедно и т.н. Искам да направя точно това и сега, защото с децата навън, просто забравяш за всички проблеми и за цялото напрежение, на което си подложен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA