Салма Хайек срещу хейтърите: "Нямам ботокс, но тъкмо си мислех, че е време"

Последовател на актрисата в Instagram я обвини, че лицето ѝ не е толкова естествено, колкото самата тя твърди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2020

Салма Хайек знае как да се справя с хейтърите, които я следват непрекъснато и са готови да критикуват външния ѝ вид, актьорските ѝ превъплъщения и бракът ѝ с френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино. По-рано днес 53-годишната актриса публикува свое селфи, на което позира с максимално естествено излъчване. Първият коментар под кадъра обаче далеч не бе ласкателен и бързо успя да привлече нейното внимание. 

"Твърде много ботокс :(. Не е нужно, Салма!", коментира потребител измежду 14-те милиона последователи на Хайек. Тя, от своя страна, не пропусна да му отговори подобаващо. "Нямам ботокс, но благодаря ти за съвета, защото тъкмо си мислех, че е време." Актрисата, която наскоро оглави актьорския състав на лентата "Like A Boss", споделя, че не се притеснява от възрастта си и е повече от съгласна да говори открито за своето виждане за красотата. "На 50 години съм. Защо трябва винаги да изглеждам добре? Вече имам мъж до себе си! Но все пак не искам да го изгубя, така че се старая", коментира тя. 

6538

Високата 1.57 мексиканка не се притеснява от ръста си и не позволява той да повлияе на нейната увереност или сексапил, които тя доста често демонстрира на различни червени килими. "Имам повече увереност от момичетата, които са доста по-високи от мен. Колко е важно това? Обичам думата "извивки". Да си "прав" от глава до пети... е скучно." Факт е, че Салма обича да показва себе си и да бъде под светлината на прожекторите, но ние нямаме нищо против. Прави го още от 90-те години на миналия век, прави го и сега. Препоръчваме ви да изгледате това видео:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA