Софи Търнър разказва за първата си среща с Джо Джонас

Актрисата от "Игра на тронове" признава, че е имала известни предубеждения преди първата среща с бъдещия си съпруг.

Толкова много хора разпознават Софи Търнър от десетки километри, че е трудно да не я опишем като истинска звезда. Русокосата актриса стана любимка на всички с ролята си на Санса Старк в телевизионния феномен „Игра на тронове". Въпреки собственото си ниво на известност обаче тя признава, че все още има някой, чиято популярност, я кара да изпитва абсолютно възхищение. Става дума за нейната „сестра" – Приянка Чопра.

"Очаквах той да се появи с поне няколко човека охрана и да се държи като задник", разказва Софи за първата си среща с Джо

"Ситуацията с При е доста луда. Тя е най-голямото нещо в Индия в момента. Когато отидохме там за сватбата ѝ с Ник, бяхме третирани като кралски особи. Всички там я обожават", разказва Софи пред Elle. На страниците на изданието Търнър може и да не споделя подробности за предполагаемата си бременност, но не пропусна да коментира колко страхотни са съпругите на братята Джонас. "Можем да говорим помежду си за това колко е луд животът на момчетата. Свързваме се на толкова много различни нива."

3524

Поредното доказателство, че известните личности са като всички нас, идва директно от Софи, която признава, че е имала доста предразсъдъци спрямо Джо преди първата им среща през 2016 година. „Очаквах той да се появи с поне няколко човека охрана и да се държи като задник. Затова накарах всички мои приятели да дойдат с мен", разказва Търнър. Оказва се обаче, че Джо се появява само с един човек и е бил готов да се забавлява, както и да впечатли бъдещата г-жа Джонас. "Доведе приятел. Пиеха толкова, колкото всички нас. Спомням си, че двамата прекарахме само няколко минути на дансинга, а след това просто намерихме място далеч в ъгъла и си поговорихме. Говорихме с часове, и часове, и часове. Не беше скучно, нито натоварващо. И ето че съвсем скоро бяхме неразделни." Може да се каже, че любовта от пръв поглед не се случва само във филмите. Или?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA