Кейти Холмс: "Ще слушам себе си, вместо да разчитам на някой друг"

Фаворитката на Холивуд е готова да бъде много по-уверена и категорична както на големия екран, така и в живота.

Фотография: Sebastian Faena/Lens, InStyle

„Занимавам се с този бизнес от доста време. Всички знаем, че има възходи и падения. Сури е на 14, така че преминахме през момичешкия етап. Чувствам, че сега мога да бъда по-креативна и да имам повече възможности, да имам глас. Отнема известно време, докато се почувстваш удобно", споделя Кейти Холмс пред InStyle. Актрисата, която в последните няколко месеца се зае със сериозната задача да се превърне в новата любима street style икона на всички, е готова отново да бъде любимката от големия екран. След като се развежда с Том Круз и преживява цялата драма около създалата се ситуация, със сериозна упоритост и прецизна решителност, Холмс изгради нов живот за себе си и вече не толкова малката Сури, която тя винаги е възпитавала в индивидуалност. „Искам да се ​​уверя, че тя е 100 процента себе си и е силна, уверена и способна."

"През 90-те имаше много по-малко внимание, отколкото сега"

Кейти не се притеснява да разкаже подробности за първия си ден в Холивуд, който е бил преди вече 24 години, когато двете с майка ѝ пристигат в Града на ангелите: „Шофирахме по булевард „Санта Моника" и видяхме голям знак, който казваше „Златни глобуси". И така, отидохме и седнахме на пейките под дъжда, за да гледаме как пристигат филмовите звезди. Не можехме да повярваме на какво сме се натъкнали", спомня си тя. „През 90-те имаше много по-малко внимание, отколкото сега, а като млада актриса просто искаш да получиш работата. Искаш да бъдеш харесваш, да имаш добри отзиви, с времето идва и увереността."

Холмс, която тази година ще гледаме в цели три пълнометражни ленти, е наясно с цялата известност, пред която са изправени холивудските звезди и е напълно окей с нейното присъствие в живота ѝ. „Очевидно като публична личност съм привличала много внимание в различни периоди от живота си. Когато имаш твърде много внимание, понякога не искаш да излизаш от вкъщи, защото просто е твърде много. Мога да кажа, че сега получавам проектите, които искам да правя и просто се отпускам. Отдавна съм наоколо и все още съм тук! Не мога да повярвам." Актрисата признава, че след като навършиш 40, наистина започваш да познаваш себе си повече, отколкото си предполагал, че е възможно. „Преживях разни неща. Знам за какво говоря и знам, че чувствата ми са истински. Ще слушам себе си, вместо да разчитам на някой друг. Това е голяма стъпка за всеки човек."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA