Драмите в живота на принц Хари и Меган Маркъл далеч не са приключили...

Какви са отношенията между Хари и Уилям? Какво е мнението на кралицата за цялата ситуация? Какво има да каже полубратът на Меган?

Всички видяхме (и усетихме) напрежението между принц Хари и Меган Маркъл в компанията на Кейт Мидълтън и принц Уилям на Деня на Общността на нациите. Цялата драма, която се разигра в кралското семейство от началото на година, даде ясно да се разбере, че положението във фамилията не е никак безоблачно. Източници, близки до тях, споделят, че Уилям и Хари са направили опит да оправят взаимоотношенията си, но напрежението между тях само се е увеличило. „Нещата между тях са по-лоши от всякога".

Изглежда, че Уилям е разстроен от цялата ситуация и е „обиден от последните коментари на брат си", които той намира като неуважение към монархията и кралицата. Хари, от своя страна, също е "дълбоко нещастен" и чувства, че "е бил отрязан от собствените си роднини", като допълва, че Меган никога не е била приветствана подобаващо от всички, въпреки непрекъснатите упреци от страна на медиите, че е встъпила в брак по сметка.

798645120

Надяваме се, че отношенията между синовете на принцеса Даяна ще бъдат изгладени с течение на времето, а междувременно Нейно Величество е спазила политическа коректност спрямо внука си, който, така или иначе, най-вероятно няма да получи своя ред за престола. При една от последните си срещи Елизабет II е споделила на Хари, че той винаги ще бъде добре дошъл във Великобритания и дори няма търпение да прекара повече време, заедно с него, Меган и Арчи. Според The ​​Sunday Times  Хари и Меган са приели поканата на кралицата да я посетят това лято в шотландския замък Балморал, където да споделят известно време с бащата на Хари, принц Чарлз и херцогиня Камила.

9684510

Междувременно, сякаш херцогът и херцогинята на Съсекс нямат достатъчно неща, с които да се справят в момента, че отчужденият брат на Меган – Том, да се включи с коментар по отношение на бившата актриса. „Меган всъщност просто трябва да слезе от високия си кон, да се обади на баща си и да се извини. Човекът посвети целия си живот на нея - там, където тя е днес, е заради него. Това е единствената причина и искам да кажа, че е достатъчно."

5874512

Томас не пропусна да подчертае, че това е „предсмъртното желание" на баща им. "Сериозно, има само няколко години ... Той е толкова разочарован, защото не може да получи съобщение от нея." Прекрасно знаем историята на отношенията между Меган и баща ѝ. Възможно ли е това да е била причината Маркъл да иска да напусне кралския двор? Токсичната семейна среда не е добра за никого, без значение с колко привилегии идва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA