Как Жизел Бюндхен се справя с проблемите в брака си?

Очевидно Меган и Хари не са единствените, които предпочитат писмената форма за разрешаване на проблемите си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2020

Докато има звезди, които правят всичко възможно, за да запазят личния си живот изцяло за себе си, има и такива, които не се притесняват открито да коментират взаимоотношенията с любимия си човек. Американският футболист Том Брейди проговори открито за връзката си с Жизел Бюндхен, разкривайки, че в един момент от съвместния им живот, тя му е написала бележка, в която казва, че е недоволна от брака.

жизел бюндхен

"Преди няколко години тя не чувстваше, че давам моя принос за семейството", споделя Брейди. "Имаше чувството, че ще играя футбол през целия сезон, а тя ще се грижи за къщата. Изведнъж сезонът беше приключил и аз бях готов да вляза във всичките си други бизнес дейности, когато тя ме попита кога ще направя разни неща за къщата и кога ще заведа децата на училище." 

жизел бюндхен

Футболистът разкрива, че пази бележката си до днес и я чете от време на време. "Тя не беше доволна от нашия брак и трябваше да направя промяна. Разбира се, за мен ситуацията беше окей, но не и за нея. Поправих се. Тя е винаги с мен, когато имам цели и мечти."

00

Брейди и Бюндхен си казаха заветното "да" през 2009 г. и днес отглеждат заедно 10-годишен син и 7-годишна дъщеря. Том разкри, че срещата му с Жизел е била любов от пръв поглед, но въпреки това и двамата са имали нужда да се опознаят, преди да дадат официален старт на връзката си. "Смятам, че просто трябва да сме сигурни, че отделяме достатъчно време един на друг", добави той. "И мисля, че ако искате връзката ви непрекъснато да се подобрява, трябва да общувате." Което е истина, е истина.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA