7 холивудски персони, които всяка сутрин стават преди 7

Да не би да сме пропуснали нещо и ранното ставане да е навик на истински УСПЕШНИТЕ в Холивуд?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 април 2020

Има хора, които стават с огромно желание рано сутрин и тренират, готвят, медитират... Има и такива, които при 235-ото звънене на алармата са готови да хвърлят телефона си от шестия етаж. От тона можете да познаете към кои попадам аз. Любимите ни знаменитости обаче не са от хората, които обичат да се излежават или пък да си лягат късно. Някои от тях дори стават във времето, в което ние по-скоро бихме се отправили към леглото. Дали пък това не е една от големите тайни на успеха?

дженифър анистън

ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН

Екранната ни "приятелка" определено е ранна птица. Всяка сутрин, в която трябва да бъде на снимачната площадка, тя става в 4:30 сутринта, измива и овлажнява лицето си, след това медитира в продължение на двадесет минути. Прави си здравословна закуска и не пропуска силова тренировка, защото "поддържането на тялото винаги е ключът". Звучи като една доста продуктивна сутрин, при условие, че започва още преди изгрев слънце.

клои кардашиян

КЛОИ КАРДАШИЯН

Клои редовно става в 5 часа и винаги отделя няколко минути, за да се събуди, както трябва. Сестрата от най-известното семейство в света не пропуска сутрешната си тренировка и beauty рутина, която, по нейни думи, понякога ѝ отнема точно 3 минути. Какво закусва ли? Тост с банан и фъстечено масло, придружен от чаша зелен чай.

скалата

ДУЕЙН ДЖОНСЪН

Скалата не просто се събужда рано, той има цяло приложение, посветено на ранното ставане, носещо еднозначното име The Rock Clock. Апликацията е достъпна за всякакви операционни системи и според официалното ѝ описание "освен традиционните алармени функции, съдържа и видеа на харизматичния актьор". Приложението дори предлага опцията всяка сутрин да се събуждате с Джонсън, което обикновено се случва около 05:30 ч.

кейт хъдсън

КЕЙТ ХЪДСЪН

В свое интервю от близкото минало Кейт Хъдсън признава, че всяка сутрин се събужда между 6:30 и 07:00 ч., но винаги отлага алармата си с 15 минути. Денят ѝ стартира с голяма чаша кафе, изпращане на децата на училище и тренировка, която почти винаги завършва с половин авокадо, бекон и яйца. 

анна уинтур

АННА УИНТУР

Главната редакторка на модната библия не крие, че за нея денят започва още преди 06:00 ч. Какво прави в ранните часове на деня ли? Играе тенис, минава през грим и прическа и два часа по-късно вече е в редакцията на списанието. Освен стриктност към всичко, с което се занимава, близки до Ана, споделят, че винаги се появява на локацията за ангажиментите си 20 минути преди планирания по график час.

тори бърч

ТОРИ БЪРЧ

Популярната американска дизайнерка става в 5:45 ч. всяка сутрин, незабавно проверява работните си имейли, събужда децата си и отделя време за 45-минутна тренировка. След това се отправя към ангажиментите към деня си, за да може да е приключила с тях още преди края на традиционния работен ден, освен когато не се налага нещо специално, което задължително изисква вниманието... и времето ѝ.

мишел обама

МИШЕЛ ОБАМА

Бившата първа дама на Щатите споделя, че всяка сутрин тя е във фитнеса най-късно в 04:30 ч. Тренира, преди да започне с подготовките за деня и със закуската, която я очаква точно в 06:00. За сметка на нея пък, именно Барак е този от двамата, който няма против да остане допълнителни 20 минути в леглото. 

марк уолбърг

МАРК УОЛБЪРГ

Няма как да сте пропуснали момента, в който преди може би година или две, Марк Уолбърг призна, че се събужда в 02:30 ч. Докато на нас по-скоро това ни се струва време, в което да се привлачим до леглото и да хвърлим телефона настрана, за актьора това е началото на деня. Уолбърг не пропуска ежедневните си молитва и тренировка, а до 07:30 вече е на голф игрището. Всеки с приоритетите си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA