Какви тайни използва Кейт Мидълтън за отглеждането на децата си?

Херцогинята на Кеймбридж споделя своя подход към децата по време на социалната изолация.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 април 2020

Въпреки че милиони хора по света следят всяка тяхна крачка, членовете на британското кралско семейство за пореден път доказаха, че са като всички нас, особено по време на социалната изолация

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделят, че по принцип децата им обичат да прекарват повече време навън, а след като сега това не е препоръчително, двамата правят всичко възможно, за да ги въведат в настоящия режим. За да се случи това обаче, херцогинята на Кеймбридж има няколко строги правила, които спазва.

кейт уилям

"Кейт обикновено е много строга по отношение на времето пред екраните и го свежда до минимум", споделя един от кралските репортери във Великобритания. Докато повечето родители залагат на телефоните и телевизорите, за да откраднат малко време за себе си, след като децата им са впечатлени от дигиталните образи, Кейт Мидълтън се фокусира върху изкуствата и занаятите, които могат да практикуват на закрито, спазвайки мерките за социално дистанциране.

Мидълтън винаги е споделяла, че обожава да прекарва време със семейството си из природата и за нея това е от основно значение. "Вярвам, че прекарването на време на открито, когато сме млади, може да изиграе роля в порастването на едни щастливи и здрави възрастни", написва херцогинята в писмо миналата година, след като помогна за проектирането и създаването на градината "Back to Nature", с която насърчи семействата да прекарват времето си заедно навън.

кейт уилям

Междувременно, любимата кралска двойка продължава със следването на ангажиментите си от кралския календар, които сега се провеждат онлайн. Джордж и Шарлот също се обучават дигитално, а самата Кейт споделя, че е изполазвала "подъл" подход при организирането на тяхното време покрай празниците. "Някой ми даде много добри съвети преди празниците, а именно да приспособя децата към това да спазват рутина. Не им казвайте, защото се чувствах много зле."

кейт уилям

Херцогинята на Кеймбридж разкрива колко активни са всъщност принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, затова всеки ден от нея се изисква да измисля различни активности, с които да ги занимава - печене на сладки, засаждане на растения и допълнителни занимания по учебните уроци. "Децата имат толкова голяма издръжливост. Честно казано, не знам как е възможно." Можете да вземете тези думи предвид като поредното доказателство, че дори родителите в британската корона са като всички останали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA