Салма Хайек за началото на кариерата си и режисьорите, които искали от нея да бъде глупава

"Режисьорите ми казваха: по-тъпо и по-бързо. Звучи по-тъпо и говори по-бързо", споделя Хайек.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2020

Днес Салма Хайек може и да е истински голяма звезда на холивудския небосклон, но за да си проправи път към имената, след които винаги се обръщаш, тя е срещнала немалко различни хора, които винаги са имали мнение за нейната работа. В ново интервю Хайек признава, че в началото на кариерата ѝ режисьорите често са ѝ казвали да говори "по-бързо" и да звучи "по-тъпо".

Спазвайки политическа коректност, като не споменава имената на конкретни режисьори, Хайек разкрива, че рядко е получавала възможността да покаже всичко, което би могла да направи. Липсата на добро владеене на английски и дислексията сериозно затруднявали получаването на ролите, които иска, но най-често, причината за неуспеха ѝ се криела именно във факта, че просто не я приемат достатъчно сериозно.

салма хайек

"Режисьорите ми казваха, че трябва да говоря по-бързо и да звуча по-тъпо", разкрива Салма

"За съжаление, никога не съм имала много възможности да правя филми, където да използвам много от научените неща", споделя Салма. "Режисьорите ми казваха: по-тъпо и по-бързо. Звучи по-тъпо и говори по-бързо!" Актрисата коментира, че часовете по актьорско майсторство, които взема в тийнейджърска възраст, са формирали голяма част от устойчивия ѝ на външни влияния характер.

"Учителката ни беше много сериозна. Един съученик се появи след три дни отсъствие с бележка от лекаря си. Тя го попита дали ако прави театър, ще отиде до публиката и ще им каже, че е болен? Шоуто трябва да продължи. Или сте отдадени на този клас, или не принадлежите тук." Очевидно Салма наистина принадлежи точно там, където сме свикнали да я виждаме. И е доволна от това!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA