Защо звездите носят порцелановите си чаши за кафе по улицата?

Кейти Холмс не се притеснява да излезе навън с чаша кафе, Риана - с чаша вино, а Селена Гомес - с тостер!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2020

Окей, колкото и странни трендове да се вихрят из улиците на Западен Холивуд, трудно може да устоим да не им обърнем внимание. Любимите ни модели, актьори, музиканти и дизайнери спазват усилено мерките за социално дистанциране, но напоследък повечето от тях започнаха да вземат глътка свеж въздух в пределите на квартала си, разбира се, имайки предвид безопасността си.

Ако се поразровите внимателно из социалните мрежи, ще откриете 685454985732 поста на хейтъри, които критикуват Бен Афлек и Ана де Армас за това, че постоянно са навън и разхождат кучетата си, но това, което успя да направи впечатление на нас са звездите, които пият кафе навън... в порцелановите си чаши.

00

Добре, често се случва да минаваме през любимото си място за кафе и да вземем напитка to-go, по-често в картонена чаша или пък в такава за многократна употреба, ако сме достатъчно природосъобразни. Изглежда обаче, че най-вероятно ще трябва да преосмислим начина, по който пием кафето си и да го правим на път за работа в чаша от най-хубавия сервиз, който имаме налице.

Да си направиш кафе и да излезеш на улицата си с чаша в ръка като Шон Мендес и Камила Кабейо - донякъде нормално. Да разходиш кучето си като Луси Хейл - мммм. Да се движиш из улиците на Ню Йорк като Кейти Холмс - доста странно, ако трябва да сме честни. Още повече, знаейки, че само за секунда чашата би могла да стане на парчета, а аутфитът ни - всичко друго, но не и безупречен, като от рекламите на омекотител или прах за пране.

00

Връщайки съвсем бързо лентата назад обаче, имаме Риана, която не се притеснява да излезе по улиците на Ню Орлиънс с чаша червено вино. И по булевардите на Лос Анджелис с чаша бяло такова. Можем ли да признаем барбадоската кралица за основателка на този тренд? Все пак, да не забравяме, че Селена Гомес се разходи около папараците с тостер в началото на тази година. Да, звездите наистина могат да ни объркат, но същевременно именно те са онези, които дават глас на всичко 100% hot. Или поне толкова hot, колкото току-що приготвеното кафе.

И ОЩЕ ОТ GRAZIA...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA