И най-красивият човек в света е... Кейт Хъдсън

Слънчевата актриса се появи с майка си и дъщеря си на корицата на "най-красивия" брой на списание People.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2020

Актрисата Голди Хоун, дъщеря ѝ Кейт Хъдсън и малката Рани Роуз Фуджикава са звездите на тазгодишния специален брой на списание "People", обръщащ внимание на най-красивите хора в света, във всеки един възможен смисъл на думата. 

За първи път на корицата се появяват лица от три поколения, при това за един от най-емблематичните проекти на изданието. "Тези жени илюстрират това, което е важно за нас в момента: позитивност, доброта, смях и семейство", разкрива главният редактор Дан Уейкфорд. В интервюто си за списанието звездите говорят за връзката си, семейството и всички предизвикателства, пред които са изправени родителите в днешно време.

"Мама беше най-голямата ми опора. Тя просто ме накара да се замисля за Рани, надявам се, че ѝ вдъхвам същата увереност", споделя Хъдсън пред People няколко месеца преди началото на социалната изолация. "Определено сме в интересен момент и имаме възможност за размисъл върху това, което е наистина важно. Бях толкова щастлива, когато ме попитаха дали искам да бъде семейна снимка", признава актрисата в шоуто на Елън ДеДженеръс, където разкри и корицата. "Сега, повече от всякога, семейството е всичко, нали? В края на деня, осъзнаваме, че всички правим възможно най-много, за да запазим както собственото си здраве, така и това на нашите семейства. Смятам, че посланието е наистина важно и красиво."

В специалния брой на списанието са включени още Гуинет Полтроу и Рита Уилсън, които са се снимали самостоятелно, при това без грим. Мишел Пфайфър е първата знаменитост, снимана за корицата на "най-красивия" брой преди 30 години, а след нея този приз са получавали Джулия Робъртс, Леонардо ди Каприо, Дженифър Лопес, Сандра Бълок, Пинк и др.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA