39 вдъхновяващи мисли за живота от Джесика Алба

За увереността, перфекционизма, сексуалната химия с оцета... И ОЩЕ МНОГО!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2020

Джесика Алба е от онези холивудски персони, които просто носят усещането за лекота, ефирност и безгрижие със себе си, докато същевременно покоряват Холивуд. Актрисата е наясно със славата си, но откровено не ѝ пука за мнението на хората. Знае, че винаги имат такова, но просто е избрала да не му обръща внимание. Тя работи усилено, непрекъснато и вече има зад гърба си портфолио от толкова много ангажименти, които е постигнала, благодарение на своя предприемачески дух и... увереност. GRAZIA реши да отбележи 39-ия рожден ден на актрисата с 39 нейни вдъхновяващи мисли за живота. Определено има какво да научим от нея. Убедете се сами!

„Трудно е хората да приемат сериозно някого, който никога не е правил дадено нещо преди, но това просто ми даде нужният огън, за да продължа напред."

„Любовта се развива и изисква компромиси, работа и търпение."

джесика алба

„Светът няма да те прегърне, така че аз всъщност вярвам в любовта и истината, независимо колко черно-бели са те."

„Моята теория е, че ако изглеждате уверени, можете да направите всичко, дори и да нямате представа с какво сте се захванали."

„Никога не съм правила само това, което ми казваха хората. Опитах всичко."

„Всеки път, когато получавах критика или някакъв злобен коментар, го приемах твърде лично. Сега нямам проблем с това."

„Нямам нуждата да се чувствам известна."

„Да имаш подходящи приятели означава да имаш хора, които харесваш. Те са всички онези, с които не би имал нищо против да чакаш на летището в продължение на пет часа."

„Тайната на използването на властта е…  да не я използваш. Достатъчно е да я имаш."

„Не ме интересува славата, не ме интересува това, че съм знаменитост. Знам, че това е част от работата ми, но не се вълнувам от очакванията на останалите."

джесика алба

„Опитвам се всеки ден да откривам нови неща и да бъда креативна. Лягам рано, събуждам се рано и се чувствам толкова продуктивна."

„Обичам всичко да бъде организирано. Имам мнение. Трябва да се действа."

„Много по-добре е да популяризирате това, което обичате, отколкото постоянно да говорите за това, което мразите."

„Всичко се отнася до вас и вашия продукт, от каквото и естество да е той. Или работи, или не."

„Трябва да бъдем честни, а не перфектни."

"Редно е да бъдеш брутално откровен със себе си и да разбираш както силните, така и слабите си страни."

„Нищо не се поставя на пауза. Всичко продължава да се случва. От нас се изисква да разберем дълбочината на това, което ни вълнува, за да стигнем до мястото, където искаме да бъдем."  

„Единственият начин, по който можете да измерите успеха си, е да отразите това, което сте и това, което не сте направили."

„Трябва да бъдеш упорит, трябва да си съсредоточен, трябва да имаш истинска визия за нещата и да бъдеш изключително страстен спрямо това, което правиш."

„На всеки пет години се чувствам като напълно различен човек."

джесика алба

„Вярвах, че има реална възможност за моята идея, но трябваше да преодолея много съмнения в създаването и ръководството на бизнес. Но все пак успях."

 „Успехът изисква комуникация и сътрудничество, но понякога върви ръка за ръка с провала."

 „Да бъдеш съвършен е недостатък - приемаш го и никога не го позволяваш на себе си да се развиваш към възможно най-добрата си версия.

 „Искало ми се е дните да са 48-часови, за да мога да свърша всичко, но съм наясно, че няма как да не правим грешки. Просто трябва да го приемем."

„Колкото и да сме различни жените, всички ние споделяме вината, че не правим достатъчно. Ако не друго, бих казала, че докато правите всичко възможно, това е повече от достатъчно. "

„Споделям същите съвети, които ми даде майка ми - бъдете хидратирани и спете добре. Когато човек е красив отвътре, това си личи и отвън."

„Намерете своята страст и я изпълнете изцяло. Колкото повече житейски опит имате, толкова по-добри ще бъдете във всичко, което искате да правите."

„Това, че съм майка, ме прави достатъчно голяма каша, която плаче често".

„Ще чувате „не" и хора ще затварят вратата в лицето ви. Ще трябва да измислите как да я отворите след това."

„Няма такова нещо като перфектен човек. Мисля, че би било странно, ако някой е абсолютно всичко, което винаги сте искали, защото тогава нямаше да има предизвикателства."

джесика алба

„Родителите ми бяха млади и свободолюбиви и знаеха, че така или иначе ще пия, затова ме оставиха да го правя у дома."

„Не натоварвам славата с излишно значение и това, че имам хора около себе си, само защото съм известна, ме кара да се чувствам наистина зле."

„Давам всичко, за да подкрепя тези, които изкарват прехраната си чрез изкуство."

„Сексуалната химия е нещо относително. Бих могла да имам сексуална химия и  с оцет."

„Всеки има мнение за това кого сте и какви са отношенията ви, какво сте правили или какво не сте направили във връзката си. Това е просто глупост, наистина."

„Някои мъже не обичат жените им да говорят, други харесват жените им да ги чакат с целувка и вечеря на масата. Но има и мъже, които искат феерични, луди жени, с които ще се чувстват различно всеки ден."

„Модата и външният вид не са най-важното нещо на света. Това със сигурност не е начинът, по който искам да живея живота си."

„Уча децата да казват „моля" и „благодаря", маниерите са важни."

„Наясно съм със себе си. За да оцелееш в този свят, нямаш друг избор."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA