Хари се е влюбил в Меган Маркъл заради принцеса Даяна

Всички сме наясно с приликите между лейди Даяна и Меган Маркъл. Те ли са причината принц Хари да се влюби в холивудската красавица?

Месеци преди принц Хари и Меган Маркъл да се оттеглят от редиците на британското кралско семейство, херцогът на Съсекс написа писмо до издателите на Daily Mail, казвайки, че настоява медийния тормоз над Меган да спре, защото не иска тя да свърши като майка му, принцеса Даяна. Приликите между двете в подхода им към кралския живот е очевиден дори за тези, които не се интересуват от драмите в короната, но ето още нещо любопитно.

даяна

Според бившия иконом на Даяна - Пол Бърел, Хари е харесал Меган на първо място, защото нейната личност е подобна на тази на Даяна. "Хари отиде и се ожени за Меган, защото тя е като Даяна", заяви той в интервю за популярно британско издание. "И двете са жени, които винаги биха се застъпили за това, в което вярват." Той обаче разкрива, че основната разлика между Маркъл и лейди Даяна се крие в това, че Меган е била наясно с медийното внимание, което би съпътствало брака ѝ с принц, както и с присъствието ѝ в абсолютно всички таблоиди.

меган хари

"Мисля, че основната разлика между тях е, че Меган има план за игра, докато Даяна беше млада и наивна", разкрива Бърел. „Даяна ухажваше пресата през годините, защото нямаше глас, а нейното здраво съзнание ѝ казваше, че трябва да се грижи за хората на страната. Тя мислеше, че те имат право да знаят какво се случва зад затворените врати."

Самият Хари е споделял, че при срещата си с актрисата от "Костюмари", веднага е останал очарован от нейната персона и е знаел, че тя е жената за него. Въпреки това е изчакал нужното време, за да се опознаят и пристъпят напред. "Фактът, че се влюбих в Меган толкова бързо беше потвърждение, че звездите са се подредили правилно. Всичко бе перфектно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA