Карантинните занимания на Нина Добрев

Актрисата с български произход сподели осемте неща, които поддържат духа ѝ по време на социалната изолация.

Ако сте един от 19-те милиона последователи на Нина Добрев в Instagram (съмняваме се да не сте), със сигурност следите отблизо живота на актрисата и знаете, че тя прекарва времето си под социална изолация в четене на книги, тренировки и други творчески занимания. Днес актрисата с български произход се присъединява към останалите звезди, които разкриха пред американския Vogue своя начин за справяне с трудната за всички ситуация.

Какво прави Нина Добрев в момента ли? Медитира, изучава основите на фотографията, които впоследствие прилага в скрапбукинг, прекарва време навън, наваксва си със съня, грижи се за кожата си и експериментира с външния вид на къщата си. 

"Винаги съм искала да се занимавам с медитация, но никога не ми оставаше време. Ако трябва да съм откровена, никога не съм отделяла време. По време на карантината започнах да правя бърза 15-минутна медитация всяка сутрин, веднага щом се събудя", споделя Добрев пред модната библия. Заедно със спортуването, тя разкрива, че най-накрая е открила време за нови хобита. "Имам голям и хубав фотоапарат от 15 години, но не знаех как да работя с него. Започнах фотографски курс онлайн, за да се науча какво правят всички бутони, които преди ме караха да се срамувам."

Също като всички нас, предизвикана от ограниченията, звездата от "Дневниците на вампира", казва, че е използвала част от времето си, за да се наслади на природата, а дори и да боядиса къщата си сама, защото... Защо не? "Направих няколко пешеходни прехода, за да получа не само нужното отдръпване от вкъщи, но и да спортувам, придобивайки витамин D." Нина разкрива още, че липсата на работни ангажименти ѝ е позволила най-накрая да си открадне нормалното количество сън, че дори и повече, а грижата за кожата, разбира се, продължава да бъде сред нейните основни приоритети.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA