Принц Уилям: "Родителството е сред най-страшните моменти в живота ми"

Херцогът на Кеймбридж говори открито за отглеждането на децата и болката от смъртта на принцеса Даяна.

Неотдавна принц Уилям разкри, че обединява сили с BBC за мащабен телевизионен проект, който носи заглавието "Футбол, принц Уилям и нашето ментално здраве". В документалния филм, чиято премиера е на 28 май, Уилям ще разговаря с професионални футболсти за техните проблеми и триумфи по отношение на психичното здраве.

465

Именно по време на снимките, принц Уилям сподели повече за живота си като родител, както и за трагичната смърт на покойната му майка - принцеса Даяна. „Да имаш деца е най-големият момент в живота ти, така е", споделя прекият наследник на британския престол. "Мисля, че когато си преживял нещо травмиращо, баща ти не е наоколо, а майка ти умира, няма как емоциите да не те завладеят силно." 

Пред екипа на BBC принц Уилям споделя, че двамата с Кейт играят еднаква роля в отглеждането на трите им деца - принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот. "Аз и Катрин се подкрепяме и преминаваме през тези моменти заедно, развиваме се и се учим заедно", коментира още херцогът на Кеймбридж, споделяйки, че раждането на децата е не само един от най-невероятните моменти в живота му, но и "един от най-страшните".

кейт уилям

Телевизионният проект е част от инициативата Heads Up, която Уилям стартира съвместно с Кейт и брат си Хари миналата година, няколко месеца преди официалното му оттегляне от британското кралско семейство. "Не можеш да се срамуваш от менталното си здраве, трябва да си способен да го погледнеш в очите и да се справиш с това", споделя той в трейлъра, който и вие можете да изгледате по-горе. "Всичко се свежда до това да се чувстваш достатъчно уверен, за да кажеш, че нещата не са страхотни. ОК е да не си ОК."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA