Социалната изолация на Алесандра Амброзио: Мода, любов и спорт

Как живее един супермодел по време на социална изолация? Отговорът идва от самата Алесандра Амброзио!

Когато светът буквално спря за момент в средата на март, всички се озовахме вкъщи - уплашени, несигурни и какво ли още не. Истината е, че измежду промишлените количества бананов хляб, TikTok видеа и Instagram предизвикателства, всички се опитахме да намерим нещо, с което социалната изолация да ни се стори една идея по-поносима. Напълно естествено, и Алесандра Амброзио редовно публикува свои кадри в социалните мрежи, с които ни показа как прекарва времето си под карантина. Ние, от своя страна, решихме да разгледаме подробно нейните занимания и да ги споделим с вас, в случай че търсите варианти за прекарване на уикенда. Или пък просто харесвате Алесандра...

TIKTOK И ПАК TIKTOK

Супермоделът не пропусна да яхне вълната от известни личности, които се присъединиха към музикалната платформа и сподели немалко видеа, направени заедно с 11-годишната Аня, която има от връзката си с бизнесмена Джейми Мазур.

https://www.instagram.com/p/B-Kw9WKFOGX/

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Макар да не ви се вярва, Алесандра навърши 39 години в началото на април и, разбира се, отпразнува големия си ден вкъщи, в компанията на семейството си. "Благодаря на семейството си, приятелите си и на всички вас! Дори в това лудо време се чувствам толкова свързана с вас! Искам да ви благодаря от дъното на сърцето си. Любовта ми е безгранична!!!"

https://www.instagram.com/p/B-5brCwlGPK/

ВРЕМЕ ЗА СПОРТ

За да поддържа фигурата си перфектна, дори когато движението се случва само между кухнята и спалнята, Амброзио заложи на специален йога клас, който сподели със своите над 10 милиона последователи в Instagram.

https://www.instagram.com/p/CAtK4ADFEzj/

С ПОГЛЕД КЪМ ПЛАЖА

Докато всички мечтаем за горещото лято, парещите лъчи на слънцето и жаркия пясък, Алесандра прави същото, само че с кадри от своя фотосесия, която бързо събра десетки хиляди харесвания.

https://www.instagram.com/p/B_iOZfRF7vH/

И ДОКАТО ГОВОРИМ ЗА ПЛАЖ...

Ще мине известно време, докато сме готови да изпълним всички точки от гореспоменатия план, но за момента всеки, който има достатъчно голяма къща, за да я превърне в тропически оазис, може да поства снимки, с които да показва просторния си заден двор и перфектната си фигура. Няма как да се сърдим на Алесандра...

https://www.instagram.com/p/CAoHgf3l-G0/

НЕ ЗАБРАВЯМЕ И МОДАТА

Междувременно, супермоделът и нейната най-добра приятелка Жизел (не, не Бюндхен) се оказаха звездите на новата рекламна кампания на собствения им бранд за бански костюми Gal Floripa.

https://www.instagram.com/p/CAgCA89lCjJ/

ЛЮБОВТА Е ВЪВ ВЪЗДУХА!

Няколко месеца след раздялата с бащата на децата си, Алесандра бе засечена в компанията на бизнесмена Николо Одди. Двойката вече е заедно от две години и не пропусна да се наслади на любовта си по време на социалната изолация.

https://www.instagram.com/p/CAonOwQlpMj/

СПОМЕНАХМЕ INSTAGRAM...

Нямаше как да не добавим едно от малкото забавни предизвикателства, които видяхме в последно време. Ако искате да разберете кое от децата на Алесандра е по-разхвърляно и кое има по-добър музикален вкус, можете да разберете от видеото.

https://www.instagram.com/p/CAuDM8HlPDa/

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA