Натали Портман на 39: "Ако си актриса, всички мислят, че си секси"

Звездата от "Черен лебед" отбелязва своя 39-и рожден ден с подкрепа към битката срещу расизма и ясно съзнание за самата себе си.

Днес Натали Портман отбелзва своя 39-и рожден ден! Докато милионите фенове на актрисата отправят своите поздрави към нея по случай празника ѝ, тя разкри мнението си за трудната ситуация, пред която Съединените американски щати са изправени в момента

"Когато чух #defundthepolice, трябва да призная, че първата ми реакция беше страх. През целия ми живот полицията ме е карала да се чувствам в безопасност, но точно това е моята бяла привилегия: полицията ме кара да се чувствам в безопасност, докато черните ми приятели, семейство и съседи се чувстват по точно обратния начин: полицията ги кара да изпитват ужас", сподели носителката на "Оскар" в своя официален Instagram акаунт.

https://www.instagram.com/p/CBMK4o_jWrt/

"Стигнала съм до тази възраст в живота си, в която усещам неприятното в червата си. Тази концепция в началото беше малко неудобна, но е напълно грешна, защото системата ме кара да се чувствам комфортно", коментира още Портман, която дебютира като актриса само на 12 години във филма на Люк Бесон „Леон". 

542

И за да може все пак да отбележим празника на холивудската звезда, споделяме с вас няколко нейни мисли, които спокойно можем да превърнем в мантри за ежедневието си...

"Наградите са толкова ненужни, защото си мисля, че работата ни, сама по себе си, е награда."

"За мен ходенето на купони е образователно преживяване - почти толкова, колкото присъствието на лекция."

 

 

 

 

 

 

"Умните жени обичат умните мъже повече, отколкото умните мъже обичат умните жени."

54

"Не съм човек, който би жертвал всичко в името на киното, животът ми винаги ще бъде по-важен."

"Секси е, когато видиш някого отвъд външния му вид. В начина, по който се движи, по който говори и по който се усмихва."

"Спомням си как да бъда човек, когато съм заобиколена от хора", споделя Натали.

578

"Постоянно използвам телефона, защото обикновено не съм с хората, с които бих искала да бъда."

"Зодия Близнаци съм, затова си променям мнението всеки ден."

 

"Ако си актриса или музикант, всички мислят, че си секси."

 

 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA