Рейчъл Макадамс пътува с 2-годишния си син до Исландия, за да заснеме нова лента за Netflix

Звездата от новия (вероятно) хитов филм на Netflix знае каква е цената на това да бъдеш майка в Холивуд.

Този петък в Netflix пристига, на пръв поглед, една от най-странните ленти, които напоследък провокират любопитство в зрителите. Уил Феръл и Рейчъл Макадамс са главните действащи лица в новата продукция на стрийминг платформата, която проследява двама исландски изпълнители, получили шанса да представят родната си страна на международния конкурс "Евровизия". 

Истината е, че докато доста майки тук прекарват първите няколко години след раждането на децата си с тях вкъщи, в Холивуд тази възможност почти не съществува. Рейчъл Макадамс е от малкото щастливи майки, избрали да се завърнат към работата си, след като детето им навърши две години и вместо да го повери на грижите на детегледачка, актрисата взема сина си в Исландия на снимачната площадка на лентата, чийто трейлър може да видите по-долу. 

"Той няма да си спомня нищо от това, но ми се струва, че по някакъв начин може да го запази в душата си, така че беше чудесно", споделя актрисата от "Тетрадката" в ново интервю. "Толкова дълго се гушкахме заедно, беше прекрасно. Почувствах се истинска късметлийка, че успях да направя това." 

674

Макадамс е само една от световноизвестните майки, които се борят за нормализирането на снимачния процес на холивудските филми. Според тях той напълно спойко може да включва и присъствието на деца на снимачната площадка. Разбира се, не през цялото време, но поне докато майките им имат неотложни ангажименти. Ева Лонгория, например, взема със себе си малкия Сантяго, когато трябва да влезе в ролята на режисьор и/или продуцент. 

И ако случайно вече се питате защо до този момент не споменахме името на бебето, то е, защото Макадамс все още пази тази информация в тайна. "Искам да запазя личния му живот такъв, дори моят да не е", споделя Рейчъл пред The Sunday Times, след като двамата с Джейми Линдън посрещат на бял свят малкия си син през 2018 година.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga е наличен в Netflix от утре, а освен Феръл и Макадамс, в актьорския състав на лентата влизат още Пиърс Броснан, Дан Стивънс и Деми Ловато

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA