Кейт Хъдсън има съвет към всички родители

"Грешките ще се случват, хората не могат да бъдат хора, какво остава за перфектни. Какво изобщо е съвършенството?"

Подобно на всички останали родители, и Кейт Хъдсън осъзнава, че невинаги се справя перфектно с майчинските си задължения, но за сметка на това, актрисата е напълно сигурна в безусловната си любов към децата, която компенсира всички несъвършенства.

Хъдсън, която наскоро бе обявена за най-красивия човек в света, сподели сладко послание към родителите в своя официален Instagram акаунт, придружено от кадър, в който виждаме нея и малката Рани Роуз.

https://www.instagram.com/p/CB3oQ31ptt0/

"Обичам децата си и искам да знаят, че дори да са различни от мен, подкрепям човешкото им право на индивидуалност. Просто ги обичам безкрайно", споделя холивудката звезда, следвайки призива на Селена Гомес (от Kill 'Em With Kindness) всички да изберат добротата и милото отношение.

"Грешките ще се случват, хората не могат да бъдат хора, какво остава за перфектни. Какво изобщо е съвършенството?", коментира още Хъдсън, добавяйки, че ако направим съзнателен избор в посока любов, значи сме избрали добрия живот.

https://www.instagram.com/p/CANnaSRpGWp/

Не за първи път Кейт използва платформата си, за да говори за перфекционизма, който липсва и при самата нея. "Правя грешки през цялото време. Прекалено много съм викала и ругала пред децата си, а също така не съм се появявала за разни неща, защото съм извън града, но има супер дни, в които готвя, чистя, работя, сменям памперси и върша домакинска работа.” Ето доказателството, че и най-красивите хора далеч не са перфектни!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA