Шарлийз Терон: "Жените рядко получават втори шанс"

Огнената блондинка няма намерение да мълчи, особено когато става дума за роли, които е обичала истински.

Напоследък в холивудските среди все по-често се говори за разликата между половете. Както за тази при заплащането, така и за тази при прослушванията за най-горещите главни роли.

Като една отявлена активистка, Шарлийз Терон коментира факта, че мъжете актьори имат множество шансове да играят екшън звезди, докато жените рядко получават втори шанс, след като отминат една определена възраст.

57

В ново интервю за The Hollywood Reporter, звездата изрази благодарността си за това, че е получила ролята на командир Ярост в "Лудия Макс", но потвърди, че в предстоящата лента, разказваща именно история на нейния емблематичен образ, друга актриса ще се появи на големия екран.

https://www.instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

"Много жени не получават втори шанс. Когато мъжете правят тези филми и се провалят, те получават шанс отново и отново. Това не се случва непременно при жените", споделя тя. "Все още съм повлияна от тази роля и не мога да си замълча. Отнемат ни възможността за части от секундата, това е истината. Жанрът не е много благосклонен към жените." 

47

След като влезе в главния актьорски състав на "Лудия Макс", Шарлийз се появи и в "Най-студеният град". Лентата вече очаква своето продължение, а почитателите на блондинката са развълнувани отново да видят огнената и същевременно ледена Лорейн Броутън.

"В момента сме в етап на развитие. Това е единственото нещо, за което социалната изолация допринесе - можем да комуникираме през Zoom, така че активно действаме в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA